Ouder- en Kindgym PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Ramses Sloeserwij   
maandag, 13 december 2010 22:56

Ouder- en kindgym

Ouder- en kindgym is zo leuk. Zorgeloos samen genieten. Samen spelen. Samen met andere leeftijdgenootjes. En zien doet volgen. En samen met de ouder, opa of oma of bijvoorbeeld de oppas. Dat geeft een veilig gevoel. Ook veilig is de vaste opbouw van de les. Ballenzak, kring, liedjes, spel en toestellen. In het spel krijgt elk kind de kans de fantasie de vrije loop te laten gaan. Anderen volgen daarin. En hoe klein ze ook zijn, ze kunnen het allemaal.

Ieder kind is geschikt om mee te bewegen. De klimapen maar ook de meer teruggetrokken kinderen. De een komt nieuw binnen en neemt de hele ruimte gelijk in. De ander kruipt weg bij mama. Allebei oké. Elk mens zijn eigen proces. Alles op z’n tijd. Dat maakt deze groep zo uitnodigend. Prachtig de groei mee te maken van deze kleine mensen en te zien dat alle kinderen tegen vier jaar ineens klaar zijn voor de ‘grote school’. Onafhankelijk van hoe ze binnen kwamen.

Ouder- en Kindgym

Ouder- en kindgym. Gezellig, sociaal, goed voor het gehele bewegingsapparaat en niet op de laatste plaats de plek om met plezier te bewegen of te leren bewegen. Plezier nodigt iedereen uit.

Gun jezelf als ouder, begeleider een leuk uur in de week met je kind. Ze vragen er de hele week naar, zo klein als ze zijn.

Ouder en Kindgym

Deskundige leiding

De C.G.V. Mars zorgt natuurlijk voor deskundige begeleiding tijdens het Ouder en Kindgym uur. De leiding zal voor u en uw kind veilige situaties creëren. Het verantwoord te werk gaan staat hoog in het vaandel bij C.G.V. Mars.

Informatie

Wilt u meer informatie bijvoorbeeld waar, wanneer en door wie de lessen gegeven worden of wat de kosten zijn? Bekijk dan het lesrooster of neem contact op met de leidster.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om een keer gratis mee te doen. Pas daarna beslist u of uw kind lid wordt van C.G.V. Mars.

Laatst aangepast op dinsdag, 24 mei 2016 18:29
 

Sponsors (klik op foto)

JeugdSportFonds

Agenda (klik op een dag)

Februari 2020
M D W D V Z Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Enquête

Wat wil je nog meer?